fbpx Skip to content

Groepsuitje Rotterdam: vijf toffe ideeën!

Groepsuitje Rotterdam: vijf toffe ideeën!

Deel dit blog

Organiseer je een groepsuitje naar Rotterdam? In deze bruisende stad zijn een hoop dingen te doen! Kies voor een actief uitje waarbij iedereen meedoet, verken de stad vanaf het water of ga lekker eten met een groep. Je vindt altijd een groepsuitje in Rotterdam dat past bij de groep waarmee je onderweg bent.

Walking Dinner

Een Walking Dinner is een perfecte combinatie van de stad verkennen en lekker eten. Met je groep boek je een Walking Dinner waarbij een gids je meeneemt door de stad. Je leert de leukste feitjes over Rotterdam en ziet de bekendste bezienswaardigheden. Onderweg stop je in verschillende restaurants en aan het eind van de avond heb je een heerlijk driegangendiner op.

Sloep huren met een groep

Verken je de stad liever niet te voet? Dan kun je een sloep huren met een groep. Bij Take a Boat vind je luxe elektrische sloepen waarmee je kunt varen. Je huurt een sloep voor ten minste twee uur en gaat met je groep op pad. Samen een sloep huren is leuk voor vriendengroepen, families of teamuitjes. Voor een elektrische sloep heb je geen vaarbewijs nodig en dus kan iedereen Rotterdam te water verkennen.

Spanning in de Escape Room

Een Escape Room is een spannend spel waarbij je met een groep opgesloten wordt in een ruimte. Samen verzamel je aanwijzingen, los je puzzels op en probeer je je groep zo snel mogelijk te bevrijden uit de ruimte. Escape Rooms speel je in groepen, bijvoorbeeld met vrienden of collega’s. Met een kleinere groep speel je het spel allemaal samen en met meer mensen speel je in groepjes tegen elkaar.

Met de step op avontuur

Op zoek naar een actief uitje voor een groep? Dan ga je op City Adventure in Rotterdam. Bij deze activiteit verken je de stad per step en doe je onderweg een speurtocht. Je ziet bekende bezienswaardigheden en ontdekt verborgen parels in de stad. Beantwoord alle vragen correct met je team en win de tocht! Het avontuur op de step is inclusief een drankje en te boeken met enthousiaste begeleiding.

Een gezellige pubquiz

Een pubquiz is een leuke activiteit voor kleinere en grotere groepen. Met een kleine groep meld je je aan voor een van de quizzen die georganiseerd worden in de cafés en met een grotere groep boek je een speciale pubquiz voor jouw bedrijf of familie.

Andere blogs