fbpx Skip to content

Bootje varen Rotterdam

Reserveren. Varen.

Bootje varen Rotterdam.

Lekker varen op de Rotterdamse wateren? Take a Boat! Je vertrekt vanaf de Noorderkade 120 in Rotterdam. De boten liggen in Jachthaven Rotterdam.

Bootje varen Rotterdam

Onze elektrische sloep.

Een sloep huren in Rotterdam? Take a Boat heeft luxe elektrische sloepen waar je heerlijk mee kunt varen. Reserveer vandaag nog en geniet met vrienden en familie op het water.

Bootje varen Rotterdam

Bootje varen in Rotterdam, wie wil dat nu niet. En dat hoeft dan niet meteen op een groot containerschip dat net is aangekomen van de overkant van de oceaan, dat kan ook prima in een veilige en milieuvriendelijke elektrische sloep. Die huur je bij Take a Boat en je vaart er zo mee weg. De bediening is heel eenvoudig en kan zelfs via je smartphone. Een tocht over de wateren rond Rotterdam is een prima idee voor een gezellig uitstapje met een vriendengroep, de familie of collega’s. Elke sloep biedt plaats aan maximaal 10 personen. Je mag ermee varen ook als je niet in het bezit bent van een vaarbewijs. De sloepen zijn stil dankzij de elektromotor en je manoeuvreert er moeiteloos mee over het water.

Een middagje op het water is op en top genieten

Bootje varen in Rotterdam is Genieten met een hoofdletter G. Zeker als het weer ook nog een beetje wil meewerken vliegt de tijd als je op het water bent. Je kunt bij Take a Boat een sloep huren voor 2 of 2,5 uur.

Je huurt een sloep voor 2 uur of 2,5 uur of langer. Dit is mogelijk op alle dagen van de week, dus ook op zondag en ook op feestdagen. Omdat het op populaire dagen druk kan zijn is het altijd verstandig om je sloep op tijd en vooraf te reserveren. 

Een sloep in Rotterdam online huren

Een sloep huren in Rotterdam bij Take a Boat regel je eenvoudig online. Via het digitale boekingsformulier geef je eenvoudig je gegevens door. Datum, tijd, duur van de vaartocht en natuurlijk je persoonlijke gegevens zodat de reservering bevestigd kan worden. Betalen doe je in een beveiligde omgeving via iDEAL of met je creditcard. Geniet van een ontspannen tochtje op het water en laat je verrassen door de rust en de typische omgeving van een moderne havenstad. Reserveer nu een sloep in Rotterdam en maak er een onvergetelijke ochtend, middag of avond op het water van. Je vindt onze steiger aan de Bergse Rechter Rottekade 1 te Rotterdam.