fbpx Skip to content

Sloepverhuur Rotterdam

Reserveren. Varen.

Sloepverhuur Rotterdam.

Lekker varen op de Rotterdamse wateren? Take a Boat! Je vertrekt vanaf de Bergse Rechter Rottekade 1 in Rotterdam. De boten liggen aan de steiger van TIMS Limonade fabriek.

Sloepverhuur Rotterdam

Onze elektrische sloep.

Een sloep huren in Rotterdam? Take a Boat heeft luxe elektrische sloepen waar je heerlijk mee kunt varen. Reserveer vandaag nog en geniet met vrienden en familie op het water.

Sloepverhuur Rotterdam

Sloepverhuur in Rotterdam geeft je de mogelijkheid om de Maasstad op een leuke en ontspannen manier vanaf het water te bekijken. Bij Take a Boat huur je een klimaatvriendelijke elektrische sloep. Geen gedoe met een stinkende en lawaaiige dieselmotor, maar genieten van de rust en hopelijk het mooie weer. De elektrische motoren van onze sloepen zijn fluisterstil, dit is ook beter voor het leven in het water. Als je een sloep wilt huren in Rotterdam leggen we je uiteraard duidelijk uit hoe de bediening werkt en aan welke regels je je op het water moet houden. Uiteraard is regel 1 dat je de beroepsvaart niet hindert. Een sloep biedt plaats voor maximaal 10 personen.

Een gezellig uitstapje op het water in Rotterdam

Zoek je een origineel uitstapje voor familie, vrienden of collega’s? Dan is sloepverhuur in Rotterdam zeker een optie. Lekker het water op met een klein gezelschap voor een paar gezellige uurtjes, dat kan bijna niet verkeerd gaan.

Natuurlijk is een tochtje op het water in Rotterdam ook prima als onderdeel van een vrijgezellenfeest, schoolreisje of verjaardag. Als je zeker wilt zijn dat er voor jou een sloep klaar ligt aan onze steiger aan de Bergse Rechter Rottekade 1, reserveer dan tijdig. Ook als je gezelschap groter is en je dus gebruik gaat maken van meerdere sloepen is het verstandig om vooraf te reserveren. Zo weet je zeker dat iedereen mee kan en dat jij en je gezelschap niet hoeven te wachten.

Regel je sloepverhuur Rotterdam eenvoudig online

Sloepverhuur in Rotterdam regel je direct via de website van Take a Boat. Open het digitale formulier en vul je gegevens in. Betalen doe je veilig met iDEAL of met je creditcard. Je kunt een sloep huren op alle dagen van de week, dus ook op zondag. Je kunt afvaren vanaf 10.00 uur, uiterlijk ’s avonds om 22.00 uur willen we alle sloepen weer aan de steiger terugzien. Wil je langer huren of heb je andere specifieke vragen, neem dan telefonisch contact op. Onze steiger is voor de meeste mensen prima toegankelijk.