fbpx Skip to content

Bootverhuur Rotterdam

Reserveren. Varen.

Bootverhuur Rotterdam.

Lekker varen op de Rotterdamse wateren? Take a Boat! Je vertrekt vanaf de Noorderkade 120 in Rotterdam. De boten liggen in Jachthaven Rotterdam.

Bootverhuur Rotterdam

Onze elektrische sloep.

Op zoek naar een bootverhuur in Rotterdam? Take a Boat heeft luxe elektrische sloepen waar je heerlijk mee kunt varen. Reserveer vandaag nog en geniet met vrienden en familie op het water.

Bootverhuur Rotterdam

Bootverhuur in Rotterdam geeft je de mogelijkheid om de stad vanaf het water te bezoeken. Je kunt een geruisloze en CO2 arme sloep huren bij Take a Boat. Onze sloepen zijn geschikt voor maximaal 10 personen en kun je huren voor minimaal 2 uur of langer. Je vaart er na een korte instructie zo mee weg, reserveren kan zelfs met je smartphone. Je mag met onze sloepen het water op zonder vaarbewijs. Natuurlijk moet je je wel aan de regels houden en mag je de beroepsvaart niet hinderen, maar daarvoor krijg je instructies. Omdat de boten elektrisch zijn, is varen milieuvriendelijk en klimaatneutraal. Een prima alternatief voor een rondrit door de stad met een bus of auto.

Trakteer jezelf en je gezelschap op Rotterdam vanaf het water

Wil je een bijzonder uitstapje maken? Kies dan voor onze bootverhuur in Rotterdam. Je kunt het water op met je gezin, met een groep vrienden, met je sportteam of met je collega’s. En heb je een zakenrelatie over uit het buitenland?

Dan is een vaartochtje over de Rotterdamse wateren een prima manier om zaken te bespreken. Neem een collega mee om achter het stuur plaats te nemen en jullie kunnen in alle rust zaken bespreken aan boord. Rotterdam biedt uiteraard volop gelegenheid om je vaartocht af te sluiten met een heerlijke lunch of diner.

Bootverhuur in Rotterdam, zo regel je dat snel en gemakkelijk

Bij Take a Boat houden we ervan om het je makkelijk te maken. Bootverhuur in Rotterdam regel je dus gewoon online. Vul het reserveringsformulier in en betaal veilig met je creditcard of via iDEAL. Je boeking wordt bevestigd per e-mail. Je fluisterstille elektrische sloep ligt op het afgesproken tijdstip voor je klaar aan de Bergse Rechter Rottekade 1, hier is onze steiger. Je kunt ook last-minute een boot huren, maar vooral op drukke dagen, zoals in het weekend of op feestdagen, is het handiger om wat meer vooraf te reserveren. Zo weet je zeker dat je niet achter het net vist. De openingstijden zijn van 10.00 tot 22.00 uur. Laatste mogelijkheid om uit te varen is 20.00 uur.