fbpx Skip to content

Boot huren Rotterdam

Reserveren. Varen.

Boot huren in Rotterdam.

Lekker varen op de Rotterdamse wateren? Take a Boat! Je vertrekt vanaf de Noorderkade 120 in Rotterdam. De boten liggen in Jachthaven Rotterdam.

Varen in Rotterdam

Onze elektrische sloep.

Een boot huren in Rotterdam? Take a Boat heeft luxe elektrische bootjes waar je heerlijk mee kunt varen. Reserveer vandaag nog en geniet met vrienden en familie op het water.

Boot huren Rotterdam

Een boot huren in Rotterdam geeft je de mogelijkheid om de omgeving vanaf het water te verkennen. Varen is heerlijk ontspannend en bij mooi weer geniet je optimaal van de zon en de wind door je haren. Bij Take a Boat kun je elektrische sloepen huren. Die zijn muisstil en milieuvriendelijk. Een prima manier om te ontspannen met je gezin, een groepje vrienden of collega’s. Ook zakelijk is het een prima optie. Laat een zakenrelatie uit het buitenland de omgeving zien op een unieke manier. Als je een stuurman meeneemt kunnen jullie op het water overleggen over een mooie deal. Vergeet ondertussen niet om af en toe ook van de omgeving te genieten.

Iedereen kan genieten op het water

Voor het besturen van een sloep van Take a Boat hoef je geen vaarbewijs te hebben. De bediening is heel eenvoudig. Je kunt een boot huren in Rotterdam vanaf 2 uur. Overweeg een lidmaatschap en je krijgt ook nog eens een aantrekkelijke korting. De verhuur van boten is beschikbaar op alle dagen van de week, ook op zondag tussen 10.00 en 20.00 uur.

Om uiterlijk 22.00 uur willen we alle boten weer aan onze steiger aan de Noorderkade 120 te Rotterdam. Hier kun je ons vinden als je online een boot hebt gehuurd of als je spontaan een stukje wilt gaan varen. Reserveren is overigens wel verplicht, zo weet je zeker dat er een sloep voor je klaarligt.

Online een boot huren in Rotterdam

Wil je een boot huren in Rotterdam? Bij Take a Boat is online reserveren heel eenvoudig en zo geregeld. Onze elektrische sloepen bieden plaats aan maximaal 10 personen. Je kunt een boot huren in Rotterdam voor 2 uur of 2,5 uur of langer. Nadat je de datum en tijdstip van afvaart hebt geselecteerd voer je je gegevens in en regelt de betaling. Betalen kan via iDEAL of met een creditcard. Je reservering wordt per e-mail bevestigd. Je weet nu zeker dat de door jou gereserveerde boot voor je klaarligt zodat jij en je gezelschap direct kunnen vertrekken. Uiteraard krijg je uitleg over het besturen van de boot bij vertrek als dit je eerste tochtje is over de Rotterdamse wateren.