Skip to content

Lidmaatschap

Word lid!

Wil je vaker varen? Pak dan je voordeel als lid van Take a Boat! Onze elektrische sloepen worden goed onderhouden en hebben een vaste ligplaats aan het drijvende terras van Tim’s Limonade Fabriek in Rotterdam. Leden van Take a Boat varen tegen een gereduceerd uurtarief waardoor je tot wel 50% op het uurtarief bespaart!

Als lid van Take a Boat vaar je niet alleen tegen een gereduceerd tarief, je krijgt ook de mogelijkheid om zelf je reserveringen te beheren en kosteloos te annuleren.

Onze elektrische sloepen liggen aan het drijvende terras van Tim’s Limonade Fabriek in Rotterdam. Deze centrale ligplaats is het ideale startpunt om de Rotterdamse wateren te ontdekken. Op de steiger start je de boot eenvoudig via je telefoon waardoor het een aantrekkelijk en voordelig alternatief is voor het bezitten van je eigen boot.

Boot-Huren-Rotterdam

Kosten

Voor een lidmaatschap betaal je

  • €30 per maand (maart t/m oktober)
  • of jaarlijks €200

Bij de start van je lidmaatschap incasseren wij eenmalig de borgsom van €150,-. Zodra je het lidmaatschap beëindigt ontvang je de borgsom weer van ons terug.

Piek- en daluren

Leden van Take a Boat varen tegen gereduceerde tarieven op basis van piek- en daluren. Daluren zijn van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00. De piekuren zijn van maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 22:00, in de weekenden en op nationale feestdagen.

Daluren
Maandag t/m vrijdag
10:00 tot 16:00
55
27
50
per uur
  • 50% goedkoper
  • Heerlijk rustig op het water
  • Beheer je eigen reserveringen
Piekuren
Doordeweeks ná 16:00
Weekenden en feestdagen
55
37
50
per uur
  • Betaal maar 1x borg
  • Gratis reserveringen annuleren
  • Het beste alternatief voor een eigen boot

Facturatie

Aan de start van je lidmaatschap incasseren wij, afhankelijk van een maandelijkse of jaarlijkse betaling, het maand of jaar bedrag inclusief de borg.

De gereserveerde tijd is in de meeste gevallen de gefactureerde tijd, tenzij je de sloep later terugbrengt. Wil je langer varen? Bel ons tijdens je vaartocht dan wel even om te checken of verlengen mogelijk is. De gefactureerde tijd wordt afgerond op kwartieren. Je ontvangt aan het begin van de nieuwe maand een overzicht van alle vaartochten, daarna schrijven wij het bedrag d.m.v. automatische incasso van je rekening.

Lidmaatschap beëindigen

Als je je lidmaatschap wil beëindigen is de opzegtermijn afhankelijk van je betaaltermijn. Betaal je maandelijks, dan is het opzegtermijn één kalendermaand. De minimale periode van een lidmaatschap is 3 maanden. Betaal je jaarlijks, geef dan minimaal een maand voor verlenging van het lidmaatschap aan dat je het lidmaatschap wil beëindigen.

Opzeggen is simpel. Stuur ons een mailtje (klik hier voor onze contact gegevens) en wij beëindigen je lidmaatschap. Je ontvangt binnen 10 werkdagen je betaalde borg retour, mits er geen openstaande rekeningen zijn.


Let op! Restitutie van betaalde lidmaatschapsgelden is niet mogelijk.